Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (VID)

Στη συγκεκριμένη σκηνή που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής συμμετείχε το διάσημο πλέον όχημα Μπαρακούντα αλλά και πολλά παιδιά

Σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της χολιγουντιανής ταινίας, στην οποία συμμετέχει ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Κέιτ Μπόσγουρθ, μετατράπηκε η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, καθώς, με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer.

Δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας και η κάμερα της ΕΡΤ3 βρέθηκε στα γυρίσματα στη Γερμανική Σχολή, στα οποία συμμετέχει και ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, δεν χρειάστηκε να γίνουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις για να θυμίζει Φλόριντα και Μαϊάμι. Ένα σχολικό λεωφορείο έχει τοποθετηθεί δίπλα στο διάσημο πλέον όχημα Μπαρακούντα, ενώ στο γύρισμα συμμετέχουν πολλά παιδιά. Τεχνικοί και μέλη της παραγωγής φρόντισαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γύρισμα.

Τα γυρίσματα της χολυγουντιανής παράγωγης θα ολοκληρωθούν τέλη Ιουλίου. Το συνολικό κόστος της παραγωγής ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ