Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΑΚ, ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ!

Ο ομογενής επιχειρηματίας εξαπέλυσε πυρά κατά των Ρώσων τονίζοντας πως η επιτυχία του Δικεφάλου είναι η καλύτερη απάντηση στις κατηγορίες τους

Μαινόμενος εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ στη Μόσχα μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» εξαπέλυσε πυρά κατά της «ομάδας του λαού» για αθέμιτα μέσα μετά τις κατηγορίες για επιθέσεις στην αναμέτρηση της Τούμπας υπογραμμίζοντας πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν η καλύτερη απάντηση στις κατηγορίες των Ρώσων για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ματς της Θεσσαλονίκης.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς. Και δεν έγινε μόνο από δημοσιογράφους, υπήρχε υποστήριξη και από τη Σπαρτάκ. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Απαιτώ να γίνει έρευνα για το θέμα, ήδη το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είναι ενήμερο. Κάποιοι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι και νόμιζαν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν. Φανταστείτε να πήγαινα εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να τους έκανα χειρονομία. Τι θα μου έκαναν τότε;», δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Μάλιστα, ερωτηθείς αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ, απάντησε «Όχι, δεν με συνεχάρη», ενώ για τη διαιτησία τόνισε πως «...θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίζ Αντριάνο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ