Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

Ο Ιβάν Σαββίδης χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως έναν από τους πιο ταλαντούχους και ενεργούς αντιπροσώπους των Ελλήνων της διασποράς.

Την οδύνη του για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη εκφράζει ο Ιβάν Σαββίδης σε μήνυμά του με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη και είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις την απώλεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το μήνυμα του:

«Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη. Τα νέα για τον απροσδόκητο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη μας σόκαραν. Ένας από τους ταλαντούχους κι ενεργούς αντιπροσώπους των Ελλήνων της διασποράς. Επιχειρηματίας, πατριώτης, φιλάνθρωπος, ένας άνθρωπος που είχε φτιάξει στενούς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Για πολλά χρόνια, ο Μπόρις κι εγώ είχαμε μία ζεστή ανθρώπινη σχέση, παίρνοντας κοινές πρωτοβουλίες κι αναλαμβάνοντας κοινά πρότζεκτ. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη και είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις την απώλεια. Εκ μέρους των Ελλήνων της Ρωσίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μπόρις Μουζενίδη, στους φίλους του, τους συμπατριώτες του, τους συναδέλφους του και στην επιχείρηση που είχε δημιουργήσει. Σήμερα θρηνούμε για σένα. Αιωνία η μνήμη!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ