Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ

Ο Εισαγγελέας εμφανίζεται πεπεισμένος ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας - Αναμένεται η έκδοση βουλεύματος

Εδώλιο δείχνει με την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, στην ήδη προφυλακισμένη 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο κ. Νούλης αξιολογώντας το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και για αυτό ζητά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας να παραπεμφθεί η 33χρονη μητέρα της σε δίκη ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κρατησης για την κατηορουμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της 33χρονης στο εδώλιο.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται ότι χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο 9χρονο παιδί, ενώ αυτό νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα. Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων, θα κληθεί σε απολογία η κατηγορούμενη και για αυτές τις κακουργηματικες πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των δυο παιδιών της.

Πηγή: ΕΡΤ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ