Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
x

ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

«Ο κόσμος βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή απ’ όλους μας», δήλωσε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Κάλεσμα σε όλους ώστε να ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις κυβερνήσεις αναφορικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση του κορωνοϊού έστειλε διαδικτυακά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Ο κόσμος βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή απ’ όλους μας. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω όχι ως ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί έντονα από τις πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες μας επηρεάζουν και μας αφορούν όλους.

Είναι σημαντικό άπαντες να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων αναφορικά με το πώς πρέπει να χειριστούμε της κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

Θέλω να στείλω τη συμπόνια μου σε όσους έχασαν κάποιον δικό τους και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον κορωνοϊό, όπως συμβαίνει με τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τις σκέψεις μου σε όλους τους εκπληκτικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους, ώστε να σώσουν όλους εμάς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ