Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
x

REWORKS: ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΗ

Το Reworks Festival «επέστρεψε» μετά από έναν χρόνο σιγής, 23 με 26 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, σε μία ειδική έκδοση λόγω πανδημίας

Σε πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετατράπηκε η Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του καταξιωμένου Reworks Festival.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες προβολής της Θεσσαλονίκης, στήριξε για άλλη μια φορά τον θεσμό.

Το Reworks Festival «επέστρεψε» μετά από έναν χρόνο σιγής, 23 με 26 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, σε μία ειδική έκδοση, λόγω των περιορισμών και των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία.

Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του την πιο ενεργή κοινότητα clubbers και φίλων της μουσικής στην Ελλάδα, επισημαίνεται και προστίθεται:

«Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή στην πόλη, από νωρίς το απόγευμα μέχρι το πρωί, με καλεσμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας».

Πέντε σταθμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν έναν μουσικό περίπατο για το επί μήνες διψασμένο νεανικό κοινό, συνεχίζει ο ΟΤΘ.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε: “Στη Θεσσαλονίκη, τη μεγαλύτερη φοιτητούπολη της χώρας που βρίθει πολιτισμού, οι νέοι μας όπως και νέοι από απ’ όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν το Reworks Festival διαχρονικά. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζει απαρέγκλιτα τον θεσμό Reworks Festival”.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ