Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ILOVEGRIEKENLAND

Ο Ολλανδός blogger Kamiel Deinum περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και είχε την δυνατότητα να γευτεί την μοναδική κουζίνα της

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών φιλοξένησε τον Ολλανδό ταξιδιωτικό blogger Kamiel Deinum στο πλαίσιο της καμπάνιας του ilovegriekenland «100bloggers & 100 εμπειρίες».

Πρόκειται για μεγάλη καμπάνια 100 και πλέον διάσημων ταξιδιωτικών bloggers που επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς με στόχο να τους προβάλλουν και να προσελκύσουν το τουριστικό ενδιαφέρον του Ολλανδικού κοινού.

Ο δημοφιλής Kamiel Deinum φιλοξενήθηκε στο Astoria Hotel Thessaloniki, περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, είχε την δυνατότητα να γευτεί την μοναδική κουζίνα της αλλά και να εξερευνήσει την πόλη σε δυο τροχούς.

Ο Ολλανδός blogger εκτός από την συμμετοχή του στην καμπάνια ilovegriekenland και της αρθρογραφίας του στο δικό του ταξιδιωτικό blog www.kamieldeinum.nl με 12.000 ακολούθους, θα δημοσιεύσει στο περιοδικό Griekenland Magazine που κυκλοφορεί ηλεκτρονικά και έντυπα σε 15.000 αντίτυπα, 4 φορές τον χρόνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ταξιδιωτική εμπειρία που είχε από την φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη φόρτωσε στις αποσκευές του, τις καλύτερες εντυπώσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ