Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ IENA 2021 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στη Νυρεμβέργη - Πρόσκληση για Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

Τη δυνατότητα οργάνωσης Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στnν iENA, τη Διεθνή Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, 4 έως 7 Νοεμβρίου 2021, προσφέρει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι εφευρέσεις που θα φιλοξενηθούν στην iENA, θα ξεπεράσουν τις 800, προερχόμενες από 30 εθνικές αγορές, ενώ την έκθεση υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν 12.000 επαγγελματίες από 40 χώρες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εφευρέσεις τους, όπως και τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης πρόκειται να απονεμηθούν διακρίσεις για τις καλύτερες εφευρέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην iENA 2021, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις http://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/iena/, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.iena.de ή να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419028 και στο E-Mail: s.theofanidou@ahk.com.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ