Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ανακοινώθηκε η ανάκληση της απόφασης για επιστροφή στα γήπεδα μετά από εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.- Δείτε την ανακοίνωση.

Ακυρώνεται η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα μια μέρα μετά την απόφαση να επιτραπεί πιλοτικά η είσοδος στα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Δείτε - Επίσημο: Με μάσκες και αποστάσεις η επιστροφή φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα

Η ανάκληση γίνεται με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη υπό τον φόβο περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Έτσι, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια θα διεξεχθούν αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα χωρίς φιλάθλους.

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ