Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗ 01:30

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγείται να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας και να επιστρέφει η μουσική στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο.

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου, εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με το protothema.gr.

Παράλληλα, οι λοιμωξιολόγοι δίνουν το πράσινο φως για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων θα αυξηθεί στα 300 άτομα.

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις θα ανοίξουν τα φροντιστήρια από το προσεχές Σάββατο, με τους κανόνες όπως είχαν.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πηγή: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ