Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
x

ΠΟΥΤΙΝ: ΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ

Νέες φήμες κυκλοφορούν για την υγεία του Ρώσου προέδρου μετά από τη δημοσίευση βίντεο που τον δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το δεξί του χέρι.

Η υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν τίθεται για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση, καθώς νέο, σημερινό βίντεο φαίνεται να δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο ανίκανο να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 69χρονος Πούτιν ξεναγήθηκε σε ένα στρατιωτικό μουσείο, στο πλαίσιο ενός Σαββατοκύριακου εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα του Ναυτικού της Ρωσίας, που γιορτάζεται την τελευταία Κυριακή κάθε Ιουλίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να μιλά με την Ξένια Σόιγκου, κόρη του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, όταν τα κουνούπια αρχίζουν να βουίζουν γύρω από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο Πούτιν σηκώνει το αριστερό του χέρι σε μια προσπάθεια να τα διώξει, ενώ το δεξί του χέρι κρέμεται χαλαρά στο πλάι του.

Μάλιστα, συνεχίζει να ξύνει το κεφάλι του με το αριστερό και κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από την Ξένια Σόιγκου, ενώ φαίνεται σαν να κουτσαίνει.

Το νέο βίντεο είναι το τελευταίο από μια σειρά βίντεο που φαίνεται να δείχνουν τον Ρώσο πρόεδρο να περπατά κουτσαίνοντας, να παλεύει με περίεργα τσιμπούρια, αλλά και να έχει περίεργες συσπάσεις ποδιών και ασυντόνιστες κινήσεις.

Πηγή: iefimerida
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ