Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Φωτογραφία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη δόκιμη στην Πολυτεχνειούπολη με ένα πιστόλι στα χέρια - Είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση.

Αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης σε Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, Καισαριανή και Βύρωνα, με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Μεταξύ των συλληφθέντων στη φοιτητική εστία και μια δόκιμη αστυνομικός.

Η αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και τις γύρω περιοχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ., ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί της Τρίτης και έγινε με των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Μετά τις έρευνες, συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα, 9 σε σπίτια των περιοχών Ζωγράφου και Βύρωνα και 13 στους χώρους της φοιτητικής εστίας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛΑΣ, η νεαρή αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας. Αυτή φαίνεται ότι διατηρούσε δεσμό με ένα άτομο που έχει ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές.

Μάλιστα, φωτογραφία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης την δείχνει στην Πολυτεχνειούπολη με ένα πιστόλι στα χέρια.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ