Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
x

ΠΕΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΚΕΡΤΣΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αποπομπή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ που ζήτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πάει πολύ να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Δικαιοσύνη» απαντάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, που ζήτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή ανάρτησή του για την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, λέγοντας παράλληλα πως ο κ. Σκέρτσος «εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο».

Και προσθέτει: «Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις παρεμβάσεις του εναντίον της;

- Ότι ο κ. Τσίπρας δήλωνε τον Σεπτέμβριο 2016 ότι “δεν γίνονται αυτά τα πράγματα” και ότι δεν “δίνει καμία πιθανότητα” να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

- Τη δημιουργία επί των ημερών του, ενός παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία η οποία διερευνάται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων;

- Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των “αρμών της εξουσίας”;

Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει».

«Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Α. Σκέρτσου, όπως ο ίδιος εξ αρχής διευκρίνισε, εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο, τονίζοντας τις αρχές του Κράτους Δικαίου και χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στη Δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Πέτσα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ