Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ: ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ Η ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΡΤ

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερη εμφάνιση στον τελικό των κρίκων τη Δευτέρα 2 Αυγούστου

«Ατόπημα και άδικο» χαρακτήρισε ο Λευτέρης Πετρούνιας το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό στους κρίκους.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ.

Σχολιάζοντας τη σημερινή του εμφάνιση, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

» Έλληνας ολυμπιονίκης, πάντως, υποσχέθηκε ακόμα καλύτερη εμφάνιση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…».

Η επίσημη θέση της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων:

 

 

 

Η προσπάθεια του Πετρούνια που τον έστειλε στον τελικό και δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ, αλλά ώρες αργότερα:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ