Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

«ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ»: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ «ΑΛΩΝΙΑ» ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 13:00 στην περιοχή «Αλώνια» στο Ωραιόκαστρο.

Την εκδήλωση - δράση της ακαδημίας εκπαίδευσης σκύλων «Dog academy training center» με τίτλο «Περπατώ για τα αδέσποτα», που διοργανώνεται με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συγκέντρωση χορηγιών υπέρ των αδέσποτων ζώων της περιοχής και του συλλόγου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου υποστηρίζει ο δήμος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, από τις 10 το πρωί έως τις 13:00  το μεσημέρι στην περιοχή «Αλώνια» στο Ωραιόκαστρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της ακαδημίας θα ενημερώσουν τους πολίτες που θα συμμετάσχουν για θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία των αδέσποτων ζώων και θα παρουσιάσουν μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων. Επίσης, θα συγκεντρωθούν χορηγίες από όσους πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τα αδέσποτα ζώα και για την ενίσχυση του σωματείου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ