Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟΥ Η SOLIDUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή στέκεται στο πλευρό του Έλληνα πολυνίκη αθλητή κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου και θα τον στηρίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλευρό του Έλληνα πολυνίκη αθλητή κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου στέκεται η SOLIDUS Χρηματιστηριακή.

«Με αυξημένο το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πρέπει να επιδεικνύει κάθε σύγχρονη επιχείρηση, στέκεται στο πλευρό του Έλληνα πολυνίκη αθλητή Κωπηλάσιας Στέφανου Ντούσκου και θα τον στηρίξει σε όλα τα στάδια της δύσκολης περιόδου της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει η Χρηματιστηριακή σε ανακοίνωσή της.

Η φιλοσοφία της SOLIDUS Χρηματιστηριακής, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, «είναι να προβάλλει και να εδραιώσει την πεποίθησή της ότι η στρατηγική, η ανθεκτικότητα και η θέληση που βρίσκονται στον πυρήνα του αθλήματος της Κωπηλασίας, είναι οι βασικές αρχές και αξίες που οδηγούν στην επιτυχία».

Με βάση τα παραπάνω, η SOLIDUS χαράζει κοινή πορεία με τον Έλληνα πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει με σκληρή δουλειά, συνέπεια και επιμονή τη μοναδική ελληνική πρόκριση το αγώνισμα Σκιφ Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος έχει τιμήσει την Ελλάδα με πολλές διεθνείς διακρίσεις, πάρα το νεαρό της ηλικίας του, με σημαντικότερες:

-6η  θέση Ολυμπιακοί Αγώνες Rio de Janeiro, Brazil 2016 LM4-
-2η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Sarasota-Bradenton, USA 2019 BM1X
-2η   θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Rotterdam, Netherlands 2016 BLM2-
-3η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Plovdiv, Bulgaria 2015 BLM2-
-3η  θέση Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών Lucerne, Switzerland 2016 LM4-
-4η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Poznan, Polska 2018 BM2-
-1η  θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Brest, Belarus 2018 BM2X
-4η  θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Varese, Italy 2021 M1X
-1η  θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 Tarragona, Spain M2X
-Τωρινός Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ στο Σκιφ Ανδρών U23
-Πολλαπλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, ρεγκάτες και βαλκανικά πρωταθλήματα

Ο κωπηλάτης είναι πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας σε πολλές κατηγορίες του αθλήματος της κωπηλάσιας αναρίθμητα μετάλλια, μεταξύ αυτών και 23 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

«Η Solidus Χρηματιστηριακή είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές επενδυτικές υπηρεσίες», αναφέρει σχετικά η εταιρεία και προσθέτει.

«Στα είκοσι χρόνια που λειτουργεί η εταιρεία , έχουμε θέσει σαν κύρια  προτεραιότητα και  μέλημα μας, να προσφέρουμε στον Έλληνα Ενεργό Επενδυτή τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές του σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα  που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και στις Διεθνείς αγορές.

Σε αυτό το δύσκολο όσο και υπέροχο ταξίδι της προσπάθειας να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ