Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΠΕΛΩΝΗ: Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος άφησε αιχμές για τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Αιχμές για τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος, αναφερόμενη στη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ότι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί».

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος της, επισημαίνοντας όμως ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η ΕΥΠ και πως «η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης».

Για το θέμα της κλήσης του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου τόνισε ότι «υπάρχει σε εξέλιξη μια δικαστική έρευνα σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο και εμπιστευτική. Διάβασα κι εγώ αυτές τις αναρτήσεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθείτο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνομιλίες με οικείους του με την σύζυγό του η οποία σας θυμίζω ότι έχει στοχοποιηθεί λυσσαλέα πολύ συχνά είναι προφανώς ένα επίσης πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να γίνει σε βάθος διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ