Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
x

ΠΕΛΩΝΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές θα γίνουν αύριο, Δευτέρα.

Στην προαναγγελία επιπλέον μέτρων στήριξης στις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα που θα παραμείνουν κλειστές τον μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη το απόγευμα της Κυριακής, μετά τις αντιδράσεις των εμπόρων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη για το «πάγωμα» της επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στις περιοχές αυτές.

Η κ. Πελώνη δήλωσε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου. Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει. Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων; Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;

Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται. Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ