Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΠΑΤΡΑ: ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας που είχε διοριστεί από την ανακρίτρια, τονίζει πως δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης.

Από έναν δικηγόρο θα εκπροσωπείται πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα καθώς από την υπόθεση αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Μέσω ανακοίνωσής του ο μέχρι πρότινος συνήγορος της 33χρονης, ο οποίος είχε διοριστεί από την ανακρίτρια, τονίζει πως δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου. Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ