Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
x

ΠΑΤΡΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ (VID)

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τη διεξαγωγή πάρτι στο συγκεκριμένο σημείο ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής καθώς από νωρίς το απόγευμα ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να διοργανώσει πάρτι στην πλατεία Όλγας, με τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν την πλατεία και να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε συγκεντρωθεί σε μέρος της πλατείας, επιτέθηκε στους αστυνομικούς πετώντας βροχή από μπουκάλια και πέτρες και δημιουργώντας "εμπόλεμο" κλίμα.

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν, ενώ έγινε χρήση χειροβομβίδας κρότου - λάμψης.

Τα επεισόδια των αντιεξουσιαστών συνεχίστηκαν, με τους ίδιους να οπισθοχωρούν μέχρι το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που απευθύνουν κάλεσμα για πάρτι στην πλατεία Όλγας, βράδυ Παρασκευής, με τους κατοίκους της περιοχής ανάστατοι να καταγγέλλουν ότι έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού το πάρτι κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη μουσική στη διαπασών και νεαρούς να καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ