Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΠΑΤΡΑ: 25ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΑΠΗΓΑΓΕ 16ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Πρόκειται για την κοπέλα που είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών και από εκεί απήχθη από τον σύντροφό της και την παρέα του.

Την αγωνία και τον προβληματισμό της εκφράζει η Χριστίνα, η μητέρα της 16χρονης Γεωργίας, η οποία τυγχάνει θύμα κακοποίησης από τον 25χρονο σύντροφό της, τον οποίον όμως… αρνείται να εγκαταλείψει.

Πρόκειται για την κοπέλα που είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών και από εκεί... απήχθη από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος κακοποιητής δεν προσήχθη καν.

Η μητέρα ενημέρωσε πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

Η Χριστίνα Τσαμπρού μίλησε στην «Πελοπόννησο» και περιέγραψε όσα βιώνει η οικογένειά της: «Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Εχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ