Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
x

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

Ο μέχρι τώρα συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας, αναμένεται να αποχωρήσει από την νομική εκπροσώπηση της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, καθώς μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας του, πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτείται από την υπεράσπισή της ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο μέχρι τώρα συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας, αναμένεται να αποχωρήσει από την νομική εκπροσώπηση της, κάτι που θα γίνει γνωστό με γραπτή του δήλωση αργότερα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι, «αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι από όσους έχουν δει φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν».

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα εμφανιστεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας, ωστόσο λόγω και της εξέλιξης αυτής, αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, μέχρις ότου της οριστεί και νομικός εκπρόσωπος από την Πολιτεία.

Η 33χρονη, που από χθες κρατείται στη ΓΑΔΑ, κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της τρίτης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ ερευνώνται ακόμα και οι θάνατοι των δύο πρώτων παιδιών της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ