Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΛΚΟΜ ΓΚΡΙΦΙΝ

Η λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή έγινε κοινή συναινέσει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία του εύχεται κάθε επιτυχία

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για τον ΠΑΟΚ ο Μάλκομ Γκρίφιν. Το απροσδιόριστο της επιστροφής του Αμερικανού γκαρντ σε δράση, λόγω του προ διμήνου τραυματισμού του στο δεξί πόδι, οδήγησε στη λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του με την ομάδα. 

Ο «Δικέφαλος» γνωστοποίησε το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Μάλκομ Γκρίφιν.

Ο Μάλκομ Γκρίφιν αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας.

Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στον Μάλκομ τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.

Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Μάλκομ!

Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Μάλκομ και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ