Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
x

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Θα εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός των δύο χιλιομέτρων από το σπίτι μας για τη μετάβαση στα σούπερ μάρκετ με τον κωδικό 2 στο 13033.

Διευκρινίσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου έδωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης, για τις αγορές σε σούπερ μάρκετ κάνουμε την αποστολή SMS 2 στο 13033. Ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να ισχύει ο περιορισμός των μετακινήσεων των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας.

«Δεν θα επιτρέπεται να πάμε, για παράδειγμα, από την Αγία Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα, αλλά ούτε και στη Βαρβάκειο», επισήμανε ο κ. Σταμπουλίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ, από τη Δευτέρα, αφού λάβουμε μήνυμα από το εμπορικό κατάστημα που θέλουμε να επισκεφθούμε για αγορές, θα πρέπει στη συνέχεια να στείλουμε ένα μήνυμα στο 13032.

Παράλληλα, εξήγησε ότι για το λιανεμπόριο δεν ισχύει ο περιορισμός των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας και ότι επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις, ενώ θα υπάρχει «κόφτης» στο δεύτερο μήνυμα μέσα στην ίδια μέρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ