Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κυβέρνηση που θέλει να έχει κλειστή την οικονομία, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Στην απόφαση να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, τονίζοντας πως «κανένας υπουργός και καμία κυβέρνηση δεν θέλουν να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις».

Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε πως «από τη στιγμή που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων επαναξιολόγησε την Παρασκευή τα δεδομένα, τι μπορούσαμε να κάνουμε; Οφείλουμε να ακούσουμε ένα επιστημονικό όργανο» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει. «Φανταστείτε να μην ακούγαμε την επιτροπή. Παρασκευή αποφασίζει η επιτροπή, η κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει;».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κυβέρνηση που θέλει να έχει κλειστή την οικονομία» επέμεινε, ενώ ξεκαθάρισε πως «θα κινηθούμε στον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε για την στήριξη των επιχειρήσεων».

«Τα κρεβάτια στις ΜΕΘ έχουν αυξηθεί κατά 300%. Δεν είναι θέμα τα κρεβάτια, αλλά το πώς διαχειριζόμαστε την πανδημία. Κάνουμε προσλήψεις γιατρών, το σύστημα εμβολιασμών είναι καταπληκτικά οργανωμένο. Η αντιπολίτευση λέει συνέχεια τα αντίθετα απ' όλα όσα λέμε» τόνισε ακόμη ο κ. Παπαθανάσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ