Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΩΡΑ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

«Παραμένω στις επάλξεις θεματοφύλακας, με κάθε προσωπικό κόστος, το οποίο ήδη έχω υποστεί», υπογραμμίζει σε τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Ώρα για λήψη αποφάσεων ώστε να αποφευχθούν αδιέξοδα είναι πλέον στον Άρη σύμφωνα με τα όσα αναφέρει διαδικτυακά ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ στο Facebook αναφέρει:

«Πριν από ένα περίπου χρόνο, κλήθηκα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, να στηρίξω τον σύλλογο, ώστε να αποφύγουμε, τον για πρώτη φορά στην ιστορία του, διαφαινόμενο υποβιβασμό. Μπήκα επικεφαλής χωρίς να υπολογίσω το κόστος, γιατί επί 50 χρόνια, ίσως είμαι ο μόνος, που δεν απομακρύνθηκα από την ομάδα που μεγάλωσα και υπηρέτησα πιστά.

Σήμερα, πιστεύω, ότι είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, που ήδη έπρεπε να έχουν τεθεί σε άμεση εφαρμογή, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Παραμένω στις επάλξεις θεματοφύλακας, με κάθε προσωπικό κόστος, το οποίο ήδη έχω υποστεί. Το ύψος των περιστάσεων και των δύσκολων στιγμών, απαιτεί να δράσουμε με αποφασιστικότητα και σύνεση, ώστε να αποφύγουμε τα επικίνδυνα μονοπάτια, που οδηγούν σε αδιέξοδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ