Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ

«Γυρίσαμε σελίδα με σκληρή και καθημερινή δουλειά απ’ όλους, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας», είπε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ

Τις ευχές του για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα του Άρη ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου έστειλε προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του «Αυτοκράτορα», ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει μια πετυχημένη πορεία και να βρεθεί πάλι ο σύλλογος εκεί που του αξίζει.

Θα είναι μια σεζόν, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, μετά από τις γνωστές σε όλους περιπέτειες των τελευταίων δύο χρόνων. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με τους γνωστούς περιορισμούς, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIBA.

Η προετοιμασία έχει αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εξαιτίας της συμμετοχής του Άρη στα Προκριματικά του Basketball Champions League. Ο στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία.

Έχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά απ’ όλους τους συντελεστές, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ