Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΑΟΚ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΘΥΡΑ 4

Όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α.

Ενόψει της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα μετά από πολύ καιρό λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφερόμενη στα μέτρα που ισχύουν στα γήπεδα από τη νέα σεζόν, επισημαίνει πως «σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των φιλάθλων να αποφασίσουν πώς και πότε θα προφυλαχθούν από τον ιό, όπως επίσης και το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους. Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε ταυτόχρονα και όλους εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχονται».

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν σε όλες τις θύρες, εκτός των θυρών 4-4Α, σύμφωνα πάντα με τους νόμους που έχει θέσει το κράτος.

«Το πέταλο που έκανε γνωστή την Τούμπα παγκοσμίως θα παραμείνει κλειστό μέχρι να μπορεί να ανοίξει τις θύρες του διάπλατα για όλους, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια ζωής του και να μην συμβολίσει την εποχή των διαχωρισμών, μια εποχή που όλοι θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε», λέει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

Ειδικότερα λέγεταοι πως όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α.

Παράλληλα σε όλες τις θύρες θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια για όλους εκείνους που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ