Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΑΟΚ: ΔΙΠΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δύο τουρκικές ομάδες, η Σίβας και η Μαλάτιασπορ, έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για την καριέρα του και σκέφτονται να του καταθέσουν πρόταση

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να έθεσε τον Αμρ Ουάρντα εκτός ΑΕΛ για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως μεταδίδει το Metrosport.gr, θέλουν το όνομα του Ουάρντα να κάνει μεγάλο γκελ στην Τουρκία. «Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα έχει πληροφορηθεί η στήλη, δύο ομάδες, η Σίβας και η Μαλάτιασπορ έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για την καριέρα του και σκέφτονται να του καταθέσουν πρόταση για να συνεργαστεί μαζί τους», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο ίδιος ο Ουάρντα δεν έχει κρύψει την διάθεσή του να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και να μην επιστρέψει στην πατρίδα του όπου ακόμη είναι μαύρο πρόβατο για όσα έχει κάνει σε αποστολές της Εθνικής ομάδας. Το αν ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια κίνηση να κρατήσει δεσμούς μαζί του δεν μπορεί κανείς να το αποκλείσει με κατηγορηματικό τρόπο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ