Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
x

ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από αύριο θα ξεκινήσει και νέα εκστρατεία ενημέρωσης προς τους καταναλωτές με ενημερωτικό υλικό για το νομοσχέδιο που αφορά τις λαϊκές αγορές.

Με πανό κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης υποδέχονται τους καταναλωτές οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου, κάθε ημέρα τα πανό θα μεταφέρονται στις αντίστοιχες λαϊκές αγορές.

Από αύριο θα ξεκινήσει και νέα εκστρατεία ενημέρωσης προς τους καταναλωτές, αφού ενημερωτικό υλικό θα μοιραστεί σε όλες τις λαϊκές αγορές κίνηση που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

«Είμαστε αποφασισμένοι να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες για το έγκλημα που πάει να κάνει η κυβέρνηση. Και θα συνεχίσουμε ακόμη και αν χρειαστεί να τυπώσουμε εκατομμύρια φυλλάδια, να σηκώσουμε δεκάδες πανό και να πάμε μέχρι και το τελευταίο σπίτι», τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής,

Πανό, ενημερωτικό υλικό και οι μαύρες σημαίες που είναι τοποθετημένες σε κάθε πάγκο συνθέτουν πλέον την εικόνα των λαϊκών αγορών. «Εικόνα που θα γίνει πιο έντονη αν η κυβέρνηση επιμείνει στα σχέδια της για διάλυση των λαϊκών αγορών», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Ομόνοια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ