Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ UEFA: ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΗΣ

Οι κιτρινόμαυροι κάνουν λόγο για «πρωτοφανείς μεθοδεύσεις» και ζητούν παραιτήσεις των υπευθύνων που προκάλεσαν αυτή την αναταραχή στην ομάδα.

Λίγες ώρες έπειτα από τη θετική γνωμοδότηση της UEFA, για συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς σεζόν, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση βάλλοντας κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη: H UEFA δικαίωσε τον Άρη - Παίζει κανονικά στην Ευρώπη, κανένα πρόβλημα αδειοδότησης

Οι κιτρινόμαυροι κάνουν λόγο για «πρωτοφανείς μεθοδεύσεις», ζητούν παραιτήσεις των υπευθύνων που προκάλεσαν αυτή την αναταραχή αναφορικά με τη συμμετοχή του συλλόγου στο Conference League και ξεκαθαρίζουν πως «ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ αυτή η επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που κάναμε όλη τη σεζόν, θα έπεφτε στο κενό.

ΚΑΙ αυτό το αφήγημα της... εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Το δίκαιο και η αλήθεια έλαμψαν πάλι. Όπως και στην (ανύπαρκτη) υπόθεση Λάσκοφ. Ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία.

Στην UEFA υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, δυστυχώς για κάποιους στο Γουδί, που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχείρησαν να μας κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Τώρα.

Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Σαράκης, ο Μπάρτζης και οι συν αυτώ;
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ