Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

«Δύο δώρα του Λευκορώσου στον αντίπαλο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος», σχολιάζουν για το σημερινό αποτέλεσμα οι Κίτρινοι.

Για πέναλτι εφεύρεση του διαιτητή Κουλμπάκοφ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ και καθαρό φάουλ στον Μπρούνο Γκάμα στη φάση του 2-0 κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης, εκτοξεύοντας μύδρους κατά του αρχιδιαιτητή της Superleague Μαρκ Κλάτενμπεργκ, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή διαιτησία ως «χειρουργείο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Μετά -και- το σημερινό «χειρουργείο» της Τούμπας δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κ. Κλάτενμπεργκ δεν έχει απολύτως τίποτα, πια, να προσφέρει στην ελληνική διαιτησία.

Αν κάτι έχει να μάς προσφέρει, αυτό είναι να μας αδειάσει τη γωνία και να επιστρέψει στην Αγγλία. Δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι αποδείχθηκε κι αυτός μια ακόμη «μαριονέτα».

Αφού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μοίρασε την «τράπουλα», όπως τον διέταζαν οι εντολοδόχοι του, ώστε να μην χαλάσει κανενός το χατίρι, φτάνοντας τώρα στο τέλος κάνει τις τελευταίες «εξυπηρετήσεις», ώστε να μην χάσει τον παχυλό του μισθό τον επόμενο χρόνο.

Όσα γραφεία κι αν επισκέπτεται, όμως, τελευταία, όσο και να παρακαλάει να μην χάσει τη θέση του, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη.

Μαζί του να πάρει και τον Κουλμπάκοφ, που μας έστειλε σήμερα στην Τούμπα, ενώ μας είναι νωπές ακόμη οι μνήμες για τη διαιτησία του ίδιου διαιτητή στο ματς με την Α.Ε.Κ.

Το 1-0 προήλθε από πέναλτι-εφεύρεση του Κουλμπάκοφ, ενώ στο 2-0 προηγείται καθαρό φάουλ στον Γκάμα. Δύο δώρα του Λευκορώσου στον αντίπαλο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Ώρα, λοιπόν, να πακετάρεις τα πράγματά σου κ. Κλάτενμπεργκ. Στο καλό και θα ξεχαστείς γρήγορα. Δεν θα λείψεις σε κανέναν. Ούτε στα «αφεντικά» σου, πίστεψε μας…
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ