Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΟΤΘ: ΔΥΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ INFLUENCERS ΚΑΙ TRAVEL STORYTELLERS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι δύο influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη με στόχο να την προβάλουν μέσω των social media στο Ιταλικό κοινό ως προορισμό city break

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για δύο δημοφιλείς Ιταλίδες influencers & travel storytellers, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Ιταλίας Κυριακής Μπουλασίδου.

Πρόκειται για τη Zaira Magliozzi, Art & Travel Storyteller, συγγραφέα και επιχειρηματία, και την Anna Scrigni, Art & Travel Storyteller.

Οι δύο influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 1 με 3 Οκτωβρίου με στόχο να την προβάλουν μέσω των social media στο Ιταλικό κοινό ως προορισμό city break.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του ταξιδιού ήταν «48 ώρες στη Θεσσαλονίκη-προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend».

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο Ιταλίδες είναι μεσαίου και υψηλού επιπέδου, παρουσιάζοντας κυρίως τον πολιτιστικό πλούτο των περιοχών που επισκέπτονται.

Στο “Long weekend στη Θεσσαλονίκη” γνώρισαν την Άνω Πόλη, τις τοπικές γεύσεις, απόλαυσαν τη βόλτα τους στην παραλία και ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους φιλοξενήθηκαν στο Maroon Bottle Boutique Suites και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν την μοναδική κουζίνα της Θεσσαλονίκης σ’ ένα πλούσιο δείπνο στο Electra Palace.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Zaira Magliozzi έχει στο Instagram 11.200 followers και η Anna Scrigni 33.500.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ