Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
x

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Τρίγλιας και του ΓΣ Ηρακλής και οι Κυανόλευκοι επιστρέφουν στη Super League 2 - Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις.

Σάρκα και οστά πήρε η συνεργασία του ΓΣ Ηρακλής με την ΠΑΕ Τρίγλιας και τον μεγαλομέτοχό της Στράτο Ευγενίου. Το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου, ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στην Μίκρα.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν από την μεριά της Τρίγλιας ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου και ο Κώστας Σγουρής, ενώ ο Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τους: Φώτη Θέο, Θάνο Τσουρέκα και Κώστα Ιωακειμίδη. Αφού ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες δόθηκαν τα χέρια και αυτόματα ο Ηρακλή θα «αναπνεύσει» ποδοσφαιρικά συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«Από σήμερα είμαστε όλοι με τον Ηρακλή. Τελειώσαμε και υπάρχει πλέον μια έμπρακτη συμφωνία» δήλωσε ο Στράτος Ευγενίου λίγο μετά την ολοκλήρωση των οριστικών συζητήσεων.

«Τώρα ξεκινάει η προσπάθεια. Ο κόσμος του Ηρακλη, αναζητούσε την ποδοσφαιρική του διέξοδο και αυτή από σήμερα θα υπάρχει μέσω της ομάδας της Τρίγλιας. Ζητάμε από τους χιλιάδες φιλάθλους μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και βήμα-βήμα  να προχωρήσουμε μαζί για την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Τρίγλιας και της τοπικής κοινωνίας που έδωσαν την ευκαιρία στον Ηρακλή να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ