Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε οριστικό τέλος στις χωματερές που δημιουργήθηκαν παράνομα στον δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια, είπε ο δήμαρχος.

Να κλείσει οριστικά την πληγή των παράνομων χωματερών στον δήμο Ωραιοκάστρου είναι αποφασισμένος ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης. Σήμερα ολοκληρώθηκε πλήρως ο καθαρισμός του οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο και παρανόμως είχε μετατραπεί σε χωματερή το προηγούμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιο Πανιώρη, βρέθηκε στο οικόπεδο που μισθώνεται από την ΔΗΚΕΩ και επανέλαβε τη βούληση της δημοτικής αρχής να καθαριστούν όλες οι παράνομες χωματερές.

"Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε οριστικό τέλος στις χωματερές που δημιουργήθηκαν παράνομα στον δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα υπάρχει πλέον καμία ανοχή ειδικά σε τέτοιου είδους φαινόμενα που δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα και βασικό μας μέλημα. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να καθαρίζουμε κάθε χώρο που μετατράπηκε σε χωματερή", τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


 
"Σχεδόν επί τρεις μήνες απομακρύναμε κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα και κάθε λογής απορρίμματα από το οικόπεδο. Δουλέψαμε συστηματικά και συντονισμένα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να παραδώσω το χώρο καθαρό. Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό που έχουμε κάνει, για να βάλουμε επιτέλους τέλος στις παράνομες χωματερές στον δήμο μας", ανέφερε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, παρέλαβε το οικόπεδο καθαρό και, όπως είπε, θα περιφραχτεί, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό και να αξιοποιηθεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ