Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ «NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT»

Από σήμερα ως και την Κυριακή οι δημότες του Ωραιοκάστρου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα

Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Από σήμερα ως και την Κυριακή οι δημότες του Ωραιοκάστρου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα να κάνουν εντυπωσιακά καρφιά, σερβίς, μπλοκ και άμυνες στην καυτή άμμο.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «North Area Beach Volley Circuit» διοργανώνουν το πρώτο για φέτος Circuit στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, από 25 ως και 27 Ιουνίου 2021.

«Για πρώτη φορά οι δημότες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγώνες beach volley στον τόπο τους, αφού φέρνουμε άρωμα θάλασσας στο βουνό μετατρέποντας το Κονταξοπούλειο σε γήπεδο beach volley!», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Προσκαλούμε τους δημότες μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν ομάδες γυναικών και ανδρών από όλη την Ελλάδα. Αναβαθμίζουμε τον τόπο μας διοργανώνοντας πρωτότυπες αθλητικές διοργανώσεις», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.

Οι αγώνες

Οι αγώνες, που υπάγονται στην κατηγορία «OPEN», άρχισαν σήμερα Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, με τους αγώνες πρόκρισης, ενώ το απόγευμα άρχισε το κυρίως ταμπλό. Στο κυρίως ταμπλό συμμετέχουν 12 ομάδες ανδρών και 8 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Αύριο, Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 09.30 και για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα έχει και δύο βραδινά παιχνίδια στις 21.15 και στις 22.00.

Την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, οι αγώνες αρχίζουν στις 10.30. Οι ημιτελικοί γυναικών θα διεξαχθούν στις 16.00, ενώ οι ημιτελικοί ανδρών στις 17.30. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός Γυναικών και στις 20.00 ο Τελικός Ανδρών.

Στις 21.00 θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και στους δεύτερους του τουρνουά.

Η διοργάνωση καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ