Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΟΛΙΒΕΙΡΑ: ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

«Είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ίβηρας χαφ των «Δράκων».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε μιλώντας σε πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ξεκαθαρίζοντας πως είναι αφοσιωμένος στην Πόρτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβηρας μέσος των «δράκων»:

«Είμαι αφοσιωμένος στις προπονήσεις καθώς τώρα χτίζουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο και επομένως μαζί με τους συμπαίκτες μου προσπαθούμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα ζητά ο Κονσεϊσάο από εμάς. Κάθε παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα νιώθει περήφανος γιατί η Πόρτο δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλαμπ. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και όποιος αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα πρέπει να νιώθει περήφανος που φορά τη φανέλα της. Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους.

Αυτό ζητά ο κόσμος από εμάς. Ο σεβασμός στον κόσμο και στην ομάδα είναι η λέξη που νομίζω ότι δίνει απάντηση σε όλα τα ερωτήματα. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό κάνουμε τώρα στην προετοιμασία. Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ