Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

Ο ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο Βόλος θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα χρονιά.

Ο Βόλος ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα, τρεις ημέρες πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ είναι ρευστά, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Τιρόλ της Αυστρίας, ωστόσο είναι ανοικτό να διεξαχθεί επι ολλανδικού εδάφους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

«Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο Βόλος στις 9 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 7.30 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του Βόλου είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα διεξαχθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ