Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ 1.700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Σε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης αποφασίστηκε ότι η Ξάνθη θα δώσει 1250 εισιτήρια στο «πέταλο» και 450 στη Θύρα Γ1 για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Συνολικά 1.700 εισιτήρια θα διαθέσει η ΠΑΕ Ξάνθη για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης στα Πηγάδια, για την 26 και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1, την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της ακριτικής ομάδας:

«Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/2/2020 στην οποία συμμετείχαν η ΠΑΕ Ξάνθη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και άλλοι Φορείς, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η ΠΑΕ Ξάνθη θα δώσει 1250 εισιτήρια στο «πέταλο» για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και 450 στη Θύρα Γ1 κι αυτά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Πέρα των συγκεκριμένων αυτών εισιτηρίων, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα εκδώσει κανένα άλλο εισιτήριο, ούτε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ούτε για τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Οι φίλοι – μέλη της Ξάνθης θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δηλαδή, θα υπάρξει ταυτοπροσωπία.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλο της Ξάνθης εάν δεν επιδείξει κατά την είσοδό του την αστυνομική του ταυτότητα, όπως και την κάρτα μέλους του.

Όλα αυτά, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό απ’ όλους γίνονται στην προσπάθεια της Ξάνθης, στο μέρος που της αναλογεί, να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ