Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

Ο MR. MONOPOLY ΗΡΘΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ (ΦΩΤΟ-VID)

H διαδικασία επιλογής των τοποθεσιών ξεκινά σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου και θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες. Τι λέει ο υπεύθυνος στη Voria.gr

O Mr. Monopoly ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ζητά από τους ίδιους τους Θεσσαλονικείς να προτείνουν ιδιοκτησίες της συμπρωτεύουσας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη νέα ειδική έκδοση για την πόλη του πασίγνωστου επιτραπέζιου παιχνιδιού, που εκτιμάται ότι θα διατίθεται στην αγορά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία επιλογής των τοποθεσιών ξεκινά σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου και θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προτείνουν ιδιοκτησίες της Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση Thessaloniki@winningmoves.co.uk

Μάλιστα, στη νέα έκδοση θα υπάρχουν και τοπικές κάρτες Αποφάσεων και κάρτες Πιθανοτήτων, οπότε όποιος το επιθυμεί μπορεί ελεύθερα να προτείνει εκφράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται ευρέως στη Θεσσαλονίκη και θα αποτελούν μέρος του παιχνιδιού.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο Διευθυντής Ανάπτυξης Monopoly της Winning Moves, Lazar Vukovic, κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου, η καινοτομία με τη νέα έκδοση της Monopoly είναι η συμμετοχή της ίδιας της κοινωνίας στη δημιουργία της.

"Ζητάμε από τον κόσμο να μας πει τι είναι αυτό που εκείνοι θέλουν να δούν στη Monopoly. Είναι η ώρα να είστε μέρος της ιστορίας, στείλτε τις προτάσεις σας, και μόλις δημιουργηθεί το παιχνίδι, θα ταξιδέψει παγκοσμίως. Είναι ένα υπέροχο σουβενίρ για την πόλη", υπογράμμισε.

Ακόμη, ο κ. Vukovic δήλωσε αισιόδοξος ότι οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο θα αγκαλιάσουν το νέο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον φιλόξενο και θερμό χαρακτήρα του κόσμου.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Vukovic στη Voria.gr:Στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιδήμαρχος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

"Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Monopoly, που εντάσσει στον σχεδιασμό της τη Θεσσαλονίκη", τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι αυτή η ευκαιρία που δίνει η Monopoly στη Θεσσαλονίκη είναι μοναδική και σημαντική.

"Μας δίνει την ευκαιρία να προωθήσουμε την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια, να γίνει η Θεσσαλονίκη ακόμη πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο", υπογράμμισε.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ