Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
x

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΤΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΒΡΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΡΖΑ (VID)

Οι υπεύθυνοι της νέας ομάδας του Έλληνα αμυντικού πήγαν ένα... πραγματικό λιοντάρι για να τραβήξουν ορισμένες φωτογραφίες στην παρουσίασή του.

Ο Κώστας Μανωλάς προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Σαρτζά από τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν σε απόσταση... αναπνοής από ένα λιοντάρι.

Το λιοντάρι είναι ένα από τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η ομάδα του Ντουμπάι στις παρουσιάσεις της, αλλά στη συγκεκριμένη φωτογράφηση οι υπεύθυνοι του κλαμπ πήγαν ένα... πραγματικό λιοντάρι για να τραβήξουν ορισμένες φωτογραφίες προκειμένου να δώσουν μια διαφορετική… διάσταση στην παρουσίαση του νέου αποκτήματός τους, του Κώστα Μανωλά.

Έτσι, έβαλαν τον 31χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό να κάτσει γονατιστός στο χορτάρι και δίπλα του βρισκόταν ένα λιοντάρι υπό την επίβλεψη ειδικού. Όλα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, λειτουργούσαν ομαλά μέχρι που το λιοντάρι, ονόματι Σίμπα (σ.σ. όπως και στην ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών») άκουσε έναν οξύ ήχο και ο ειδικός άρχισε να το φωνάζει με το όνομα πιθανότατα για να στρέψει το πρόσωπό του προς την κάμερα, ενώ οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να φωτίσουν καλύτερα το λιοντάρι.

Αυτή η... πίεση μάλλον δεν άρεσε στο αιλουροειδές που βρυχήθηκε. Ο Κώστας Μανωλάς τρόμαξε και η αντίδρασή του ήταν άμεση – τραβήχτηκε μακριά από το λιοντάρι, ενώ το έβλεπε. Ωστόσο, το ζώο δεν έκανε οποιαδήποτε βίαιη κίνηση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ