Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ 31Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ

Ο 44χρονος Ουρουγουανός φορ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Άρη επέστρεψε στη χώρα του και υπέγραψε στη Σουντ Αμέρικα.

Ο Σεμπάστιαν «Λόκο» Αμπρέου συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο 44χρονος Ουρουγουανός φορ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Άρη, συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ, καθώς βρήκε την 31ή ομάδα της καριέρας του.

Μετά τη σύντομη θητεία του στη Βραζιλία και στην Ατλέτικ Κλουμπ, η οποία αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της πολιτείας Μινέιρο, επέστρεψε στη χώρα του και υπέγραψε στη Σουντ Αμέρικα.

Ο 44χρονος επιθετικός στην 27χρονη (!) καριέρα του έχει πετύχει 404 γκολ σε 783 ματς. Ο Αμπρέου έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ρίο Μπράνκο, Μπαγκαλάνιες, Νασιονάλ, Σολ ντε Αμέρικα, Ροζάριο, Μποταφόγκο, Ρίβερ Πλέιτ, Τίγκρες και Λα Κορούνια. Ο Αμπρέου αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2009-10. Να σημειωθεί πως το 2017 μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες για τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους επαγγελματικούς συλλόγους, όταν υπέγραψε στην Αουνταξ της Χιλής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ