Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ:ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του δημάρχου Κ. Ζέρβα από την Κατερίνα Νοτοπούλου για το θέμα της μετακίνησης των Θεσσαλονικέων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και δήμαρχο Θεσσαλονίκης ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου για τις μετακινήσεις των Θεσσαλονικέων με τον ΟΑΣΘ.

Περιγράφει την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, η οποία σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου είναι συνωστισμός στα αστικά και αναμονή στις στάσεις. 

Όπως αναφέρει η κ. Νοτοπούλου, «η ώρα που η κυβέρνηση και ο δήμαρχος θα αντιληφθούν ότι δε μπορούν να αντιμετωπίζουν τους Θεσσαλονικείς ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, πλησιάζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Νοτοπούλου:

Ο συνωστισμός μέσα στα αστικά λεωφορεία, η μεγάλη αναμονή στις στάσεις, η απαράδεκτη κατάσταση σε πολλές από αυτές που κάνει την αναμονή ανυπόφορη κατά τις περιόδους κακοκαιρίας ή καύσωνα, είναι η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Θεσσαλονικείς που επιλέγουν, ή είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τον ΟΑΣΘ για τις μετακινήσεις τους.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, αφού με απόφαση της ακύρωσε τον διαγωνισμό για την αγορά 350 νέων λεωφορείων που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, δυσκόλεψε την καθημερινότητά των πολιτών με την απόφασή της να μεταφέρει την ολοκλήρωση του ΜΕΤΡΟ, στις νεοδημοκρατικές καλένδες, ενώ η πόλη θα είχε σήμερα Μετρό αν είχε υλοποιηθεί ο προγραμματισμός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξίσου μεγάλες είναι και οι ευθύνες του Δημάρχου Κ. Ζέρβα. Με απόφαση του αφαίρεσε πόρους από τα ανταποδοτικά τέλη που προορίζονταν για την καθαριότητα και ξόδεψε αυτούς τους πόρους για την αγορά παλιών και ακατάλληλων λεωφορείων από τη Λειψία, τα οποία παραμένουν παροπλισμένα, με αποτέλεσμα και λεωφορεία να μην υπάρχουν και η πόλη να είναι πιο βρώμικη από ποτέ.

Η ώρα που η κυβέρνηση και ο δήμαρχος θα αντιληφθούν ότι δε μπορούν να αντιμετωπίζουν τους Θεσσαλονικείς ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, πλησιάζει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ