Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΘ: ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Βαρύ πλήγμα για την οικονομία της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει την ακύρωση της φετινής ΔΕΘ η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση προς την κυβέρνηση με αφορμή την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ εξαπολύει η τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου κάνοντας λόγο για βαρύ πλήγμα για την οικονομία της Θεσσαλονίκης.

«Η ακύρωση της φετινής 85ης ΔΕΘ, όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του τουρισμού» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της, τονίζοντας πως «μετά το δύσκολο καλοκαίρι, οι όποιες ελπίδες ανάκαμψης πνίγηκαν στο Βατερλό της κυβερνητικής ανεπάρκειας».

«Πώς φτάσαμε όμως από το success story του Απριλίου και το πανηγυρικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης τον Ιούνιο, στην παταγώδη οικονομική και υγειονομική αποτυχία, το γνωρίζει μόνο το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη» σχολιάζει η τομεάρχης Τουρισμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: «Και η Θεσσαλονίκη, για μια ακόμα φορά φτωχός συγγενής, έρμαιο της πολιτικής της ΝΔ, χωρίς ΔΕΘ, χωρίς υποδομές, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Νοτοπούλου:

Η ακύρωση της φετινής 85ης ΔΕΘ, όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του τουρισμού.

Μετά το δύσκολο καλοκαίρι, οι όποιες ελπίδες ανάκαμψης πνίγηκαν στο Βατερλό της κυβερνητικής ανεπάρκειας.

Ήταν γνωστό εξ αρχής ότι η φετινή διοργάνωση θα ήταν διαφορετική.

Ωστόσο, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, μια κυβέρνηση που ασκεί πολιτική και όχι μόνο επικοινωνιακή πολιτική, θα είχε φροντίσει να διασφαλίσει τους όρους μιας ασφαλούς διεξαγωγής, τώρα ή αργότερα, που θα έδινε το έναυσμα της σταδιακής ανάκαμψης της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης.

Πώς φτάσαμε όμως από το success story του Απριλίου και το πανηγυρικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης τον Ιούνιο, στην παταγώδη οικονομική και υγειονομική αποτυχία, το γνωρίζει μόνο το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη.

Το βιώνουν όμως καθημερινά και θα το βιώσουν, εκατοντάδες εργαζόμενοι και επιχειρηματίες του τουρισμού, που θα δουν τις επιχειρήσεις τους να μην μπορούν καν να ανοίξουν.

Πειραματόζωα στον βωμό της κυβερνητικής ανευθυνότητας και των μικροπολιτικών σχεδιασμών. Απελπισία.

Και η Θεσσαλονίκη, για μια ακόμα φορά φτωχός συγγενής, έρμαιο της πολιτικής της ΝΔ, χωρίς ΔΕΘ, χωρίς υποδομές, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ