Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαδέχεται τον Μάνο Χρηστέα - Ο Γ. Πουλόπουλος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος MBA από το Henley Management College στο Λονδίνο

Τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει ο Γιώργος Πουλόπουλος, διαδεχόμενος τον κ. Μάνο Χρηστέα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γιώργος Πουλόπουλος διαθέτει 25ετή τραπεζική εμπειρία, έχοντας διατελέσει στην Τράπεζα Πειραιώς, μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ιούνιος 2016 – Απρίλιος 2017), Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής & COO (Μάιος 2017 – Δεκέμβριος 2018) και Ανώτερος Γενικός Διευθυντής & CFO Ομίλου (Μάρτιος 2010 – Ιούνιος 2016).

Ο κ. Πουλόπουλος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το Henley Management College στο Λονδίνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάνο Χρηστέα για τη συνεργασία και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία. Παράλληλα, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γιώργο Πουλόπουλο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προσβλέποντας σε μία δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία. Ο Όμιλος έχει διανύσει τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια μια μακρά και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή, αφήνοντας πιστεύω τις πιο δύσκολες ημέρες πίσω του. Ευελπιστώ ότι με την πλούσια χρηματοοικονομική αλλά και διοικητική εμπειρία του Γιώργου, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα επιταχύνει την πορεία της προς την επιστροφή στην κερδοφορία και την προσφορά αξίας στους μετόχους της».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ