Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό (IOCC) και την «Αποστολή» στο Παπαγεωργίου.

Είκοσι έξι παλέτες με ιατρικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό παρέλαβε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, δωρεά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities (IOCC), μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η προσφορά θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Οι παλέτες, που παραδόθηκαν την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, περιείχαν ιατρικό εξοπλισμό, όπως αναπηρικά αμαξίδια, βακτηρίες, περιπατητήρες και αεροστρώματα, καθώς και αναλώσιμο υλικό, όπως μάσκες προστασίας, γάντια, επιδέσμους, χειρουργικά νυστέρια και ρινικές συσκευές αναρρόφησης.

«Κατά την παράδοση της σημαντικής δωρεάς, που καταδεικνύει την έμπρακτη υποστήριξη τόσο του IOCC όσο και της «Αποστολής» στις αδιάλειπτες προσπάθειες του Νοσοκομείου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πανδημίας, δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί εκπρόσωπος των οργανισμών, εξαιτίας των περιορισμών της Covid-19», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά τον IOCC και την «Αποστολή», καθώς η πρωτοβουλία αλληλεγγύης δίνει ελπίδα και δύναμη για τη συνέχιση του έργου που επιτελείται. Οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται από το 2012, όταν η οικονομική κρίση που έπληξε την Ελλάδα κινητοποίησε τους ομογενείς των ΗΠΑ να στηρίξουν την πατρίδα, καθώς κοινό τους όραμα είναι η παροχή βοήθειας, χωρίς διακρίσεις, σε όσους έχουν ανάγκη», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ