Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ... ΧΡΗΣΗΣ ΣΩΣΙΒΙΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ αναφέρει πως «στον ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνησαν με τη χθεσινή δημοσκόπηση, καθώς κάποια ζεστή ανάσα πλησιάζει επικίνδυνα».

Ανακοίνωση μετά την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσαν σήμερα 50 βουελυτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης αναφέροντας πως το κόμμα κατέθεσε την πρόταση αυτή λόγω της διαφοράς στις ποσοστικές μονάδες στη χθεσινή δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Alpha.

Όπως αναφέρεται «στον ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνησαν με τη χθεσινή δημοσκόπηση, καθώς κάποια ζεστή ανάσα πλησιάζει επικίνδυνα, μισή μόλις ποσοστιαία μονάδα πίσω…
Λέει λοιπόν, πονηρά σκεπτόμενος, ο κος Τσίπρας: Να κάνω πρόταση μομφής, αφού η ζεστή ανάσα δεν μπορεί να μετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι το κόμμα «θα δοκιμάσει την τύχη του για όλα: για την πανδημία πάλι και ξανα-πάλι, θα αναπολήσει τα μαγαριτάρια που έλεγε από το "ανοίξτε τη ΔΕΘ" τον Νοέμβριο του ‘20, το "δεν υπάρχουν εμβόλια" τον Ιανουάριο του ‘21, το "δεν είναι δυνατό πάνω από 25000 εμβολιασμοί ημερησίως" το Φεβρουάριο του ’21, το "ξεστοκάρισμα εμβολίων" τον Μάρτιο – Απρίλιο του ‘21, την καθοδήγηση του αντιεμβολιασμού από τον πρώην υπουργό του, το «αναλαμβάνει το ρίσκο», από τον ούτε έναν καλό λόγο για τον δοκιμαζόμενο λαό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Πολύ ενδιαφέρον.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνησαν με την χθεσινή δημοσκόπηση, καθώς κάποια ζεστή ανάσα πλησιάζει επικίνδυνα, μισή μόλις ποσοστιαία μονάδα πίσω…

Λέει λοιπόν, πονηρά σκεπτόμενος, ο κος Τσίπρας: Να κάνω πρόταση μομφής, αφού η ζεστή ανάσα δεν μπορεί να μετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Και θα δοκιμάσει την τύχη του για όλα: Για την πανδημία πάλι και ξανα-πάλι, θα αναπολήσει τα μργαριτάρια που έλεγε από το «ανοίξτε τη ΔΕΘ» τον Νοέμβριο του ‘20, το «δεν υπάρχουν εμβόλια» τον Ιανουάριο του ‘21, το «δεν είναι δυνατό πάνω από 25000 εμβολιασμοί ημερησίως» το Φεβρουάριο του ’21, το «ξεστοκάρισμα εμβολίων» τον Μάρτιο – Απρίλιο του ‘21, την καθοδήγηση του αντιεμβολιασμού από τον πρώην Υπουργό του, το «αναλαμβάνει το ρίσκο», από τον ούτε έναν καλό λόγο για τον δοκιμαζόμενο λαό.

Θα απολογηθεί για το ότι δεν στήριξε τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και τη ενδυνάμωση της Πατρίδας, θα απολογηθεί για το ξεχαρβάλωμα των συνόρων, θα προσπαθήσει να ψελίσει για πυρκαγιές και χιόνια έχοντας κάτι ανθρώπινες ζωές απέναντι, και θα κοιτάει τα στοιχεία της φορολογίας που μειώνεται, της ανεργίας που υποχωρεί, της προσέλκυσης επενδύσεων και τις νέες καλοπληρωμένες δουλειές που ξεπροβάλλουν, τα παιδιά που επιστρέφουν, μακριά φυσικά από «το δυνατό του σημείο την οικονομία».

Και θα εύχεται να ήταν Ανδρουλάκης. Θα έυχεται να μην βρισκόταν στην αίθουσα.

Στο μεταξύ θα ετοιμαζόμαστε για μια παραγωγική Άνοιξη και ένα εκρηκτικό Καλοκαίρι που η Ανάπτυξη θα σκαρφαλώνει και πάλι, απομακρύνοντάς τον από κάθε τι που έχει σχέση με την καθημερινότητά μας. Αφήνοντάς τον στο άγχος της καυτής ανάσας που θα παρακολουθεί την αγωνία του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ