Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΝΔ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ SMS ΣΕ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», αναφέρει καυστικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει SMS και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε με σκωπτικό τρόπο το γεγονός, κάνοντας δηκτικά μνεία και στην απόφαση να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (τον μοναδικό υποψήφιο Αλέξη Τσίπρα) και 15χρονοι.

«Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», καταλήγει καυστικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ