Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΝΔ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η κοινωνία ζητεί εκλογές για να απαλλαγεί από την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Απάντηση στο σχόλιο κύκλων του Μαξίμου αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις και το γεγονός ότι αυτές «έχουν πέσει έξω κατά το παρελθόν» δίνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως «ο πανικός του Μεγάρου Μαξίμου ξεχειλίζει, είναι πλέον έτοιμοι να αμφισβητήσουν ακόμη και τη δημοσκόπηση της εφημερίδας "Αυγή"».

«Είναι προφανώς ξεκομμένοι από τον ελληνικό λαό, που βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα υπερφορολόγησης, ανεργίας και εκτροπής», τονίζει η Πειραιώς, αναφερόμενη στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «η κοινωνία ζητεί έξοδο από την κρίση» καθώς και «εκλογές, για να απαλλαγεί από την πιο επικίνδυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος».

Νωρίτερα και με αφορμή τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου υπενθύμιζαν την απόκλιση που είχε καταγραφεί στις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων για τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου και του δημοψηφίσματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ