Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Είναι λογικό να παρατηρείται κινητικότητα των κομμάτων γύρω από τους υποψηφίους του δήμου, τόνισε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Η αποχώρηση των στελεχών από τη δημοτική παράταξη Καλαμαριάς, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση δεν είναι ευθύνη δική μου, τόνισε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας.

«Είναι λογικό να παρατηρείται κινητικότητα των κομμάτων γύρω από τους υποψηφίους του δήμου καθώς είναι ένας μεγάλος δήμος. Εγώ υποστηρίξω ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να μείνει έξω από τα κόμματα. Δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά τοπικά», επεσήμανε ο δήμαρχος Καλαμαριάς. Όπως είπε, θα καταρτίσει το πρόγραμμά της παράταξης «Συνεργασία για την Καλαμαριά» όπου καλεί και όλους όσοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους.

«Η αποχώρηση των προσώπων από τη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση έχει προσωπικά χαρακτηριστικά και η δική μου υποτιθέμενη στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόφαση για τα όσα συμβαίνουν εντός της παράταξής τους», είπε με νόημα ο κ. Μπακογλίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ